Eenvoudig een zakelijke hypotheek afsluiten

Nederland – Wanneer je een zakelijke hypotheek wilt afsluiten zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Om er zeker van te zijn dat je de beste geldverstrekker kiest kun je een aantal hypotheken met elkaar vergelijken. Door een aanvraag je doen kun je diverse offertes met elkaar vergelijken om zo de beste keuze te maken. Hierin komt naar voren bij wie je in aanmerking komt voor een hypotheek en waar je een scherpte rente kunt krijgen. Het aanvragen duurt slechts 2 minuten. Na deze aanvraag heb je inzicht in maar liefst 81 financiers. Waar nodig kan een financierings- specialist je door het gehele proces begeleiden. Vervolgens wordt er gekeken wat de beste deal is en wat goed bij jou past en wordt er onderhandelt zodat jij altijd de beste voorwaarden krijgt en nooit te veel gaat betalen.

De voordelen van een zakelijke hypotheek
Een zakelijke hypotheek aanvragen kan soms wat lastig zijn doordat ieder pand en ieder bedrijf weer anders is. Toch zitten er zeker voordelen aan het aanvragen van een zakelijke hypotheek. Zo zijn de rentekosten aftrekbaar en profiteer je van waardestijgingen van het pand. Online kun je eenvoudig berekenen wat jouw maandelijkse kosten gaan zijn en kun je eenvoudig de rentetarieven met elkaar vergelijken. Ook kun je online zien wat het maximale bedrag is wat je kunt lenen. Dit is afhankelijk van de cashflow van je bedrijf. Door de opkomt van alternatieve financiers is het als ondernemer makkelijker en flexibeler geworden om geld te lenen voor een zakelijke hypotheek. Daarnaast is een zakelijke hypotheek een rendabele en veilige investering. Je kunt een zakelijke hypotheek afsluiten voor onder andere: een kantoorpand, een magazijn, een winkelpand of showroom of voor een restaurant of hotel.

De looptijd van een zakelijke hypotheek
De looptijd van een zakelijke hypotheek ligt tussen de 5 en 20 jaar, afhankelijk van jouw keuze. Vraag je een zakelijke hypotheek aan voor een verbouwing van het pand? Dan ligt de looptijd gemiddeld op zo’n 10 jaar. Je hebt in de meeste gevallen de mogelijkheid om tussentijds boetevrij af te lossen. Hiermee kun je eenvoudig de rentelasten onderdrukken. Je kunt hiervoor kiezen wanneer de financiĆ«le positie binnen het bedrijf aan het groeien is.  Met deze flexibiliteit kun je zelf dus betalen wat de looptijd van de hypotheek gaat zijn en hoeveel je vroegtijdig of tussentijds wilt gaan aflossen. Deze flexibiliteit is als ondernemer erg fijn om te hebben. Voor de beste hypotheek kun je eenvoudig een hypotheekvergelijking uitvoeren waarin je direct ziet wat je maximaal kunt lenen.

Back to top button