Een druk maar succesvol dansweekend voor Dansschool The Legacy

Dronten – Zondag was de eerste voorronde van het Nederlands Kampioenschap Hiphop Soneo in Dronten. So Fly deed hier voor het eerst aan mee en wist direct de eerste prijs in de wacht te slepen. The Future kwam voor het eerst een leeftijd categorie hoger uit, en werd dik verdiend derde in deze categorie. C-Force deed ook voor het eerst mee aan Soneo en werd, in een deelnemersveld van dertien teams, knap vierde. Black Squad zat in een enorme categorie met maar liefst twintig teams en daar wisten zij de vijfde plaats te behalen.

Het dans duo Wenchy en Roxanne deed voor het eerst mee bij het NK en met succes. Zijn behaalden de eerste plaats. Doordat ze dansen in de categorie Rules 14+ hebben ze punten gehaald voor kwalificatie voor het EK in Praag en WK in Amerika.

D-Fined danste in de categorie 18+ en werd daar onverwacht maar zeker verdiend eerste!  So-What kwam uit in de Rules categorie waar plaatsing voor het EK en WK mogelijk is. Zij dansten weer ijzersterk en dat werd beloond met een mooie eerste prijs.

Helaas hadden ACE, Black Squad Justified en C-Force net geen beker!

Uitslagen:
1e prijs: So Fly, D-Fined, So-What, Wenchy&Roxanne
3e prijs: The Future
4e prijs: C-Force
5e prijs: Black Squad, ACE
6e prijs: Justifed

NNKS Leek:

Afgelopen zaterdag  vond de voorronde van het NNKS in Leek plaats. Het jongste wedstrijd team So Fly beet het spits af en werd in de categorie 6-9 jaar eerste. C-Force danste in de selectie 10-12 jaar. De jury vond hun zo goed dat ze promoveerden naar de Categorie voor demoteams! Justified danste in de selectie categorie 16-18 jaar en werd in een sterk deelnemersveld mooi vijfde. Ook The Future kwam voor het eerst een leeftijd categorie hoger uit en werden vijfde. So-What danste in de categorie demoteams 16-18 jaar en werden na een ijzersterk optreden tweede. D-fined kwam uit in de categorie recreatie 18+ en werden in een sterk deelnemersveld derde. ACE danste in de categorie demoteams 18+. Zij werden in de hoogste en zwaarste categorie ook derde. Helaas vielen Non Stop, Fire Banditz en Black Squad buiten de prijzen.

Uitslag:
1e prijs: So Fly, C-Force
2e prijs: So What
3e prijs: D-Fined, ACE

Back to top button