fbpx
11.6 C
Delfzijl
23 oktober 2020 05:04

Eemsdeltacollege locatie Sikkel niet langer een zeer zwakke school

Delfzijl – Op donderdag 22 juni hebben inspecteurs van de Onderwijsinspectie een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het vmbo-onderwijs op locatie Sikkel van Eemsdeltacollege. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat de basis- en kader beroepsgerichte leerwegen als zeer zwak werden beoordeeld. Nu krijgt de school een mooie voldoende!

Resultaat

Er is een verbetertraject ingesteld. De inspecteurs hebben nu vastgesteld dat er dat er hard gewerkt is aan de verbetering van de kwaliteit van de lessen. Het resultaat hiervan mag er zijn! De inspectie stelt vast dat de kwaliteit van het onderwijs weer een mooie voldoende verdient. Dit houdt in dat we van een zeer zwak arrangement nu een basisarrangement hebben.

Basisarrangement

Een basisarrangement is het hoogst haalbare niveau in het Inspectietoezicht. Een school krijgt een basisarrangement, als de inspectie vertrouwen heeft in de kwaliteit van het onderwijs, de leerlingbegeleiding en het pedagogisch klimaat. Een kwaliteitsbeoordeling waar we als school trots op zijn!

Rapport

Het definitieve rapport wordt door de Onderwijsinspectie opgesteld. Dit rapport is dan ook te vinden op de website www.eemsdeltacollege.nl en www.scholenopdekaart.nl 

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten