13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 20:44

Edwin Guikema Hoofd Jeugdopleiding NEC Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst luidt een gezegde. De jeugd is het fundament van onze vereniging. Aandacht geven aan de opleiding van onze jeugdspelers, meiden en jongens, vinden we ontzettend belangrijk. Minstens zo belangrijk is ook aandacht voor onze enthousiaste jeugdtrainers en leiders, die we alle denkbare bagage mee willen geven.

‘In de afgelopen maanden hebben wij ontzettend hard gewerkt om onze jeugdafdeling organisatorisch zo in te richten dat we ook kunnen voldoen aan bovenstaande en dit voor onze jeugd te waarborgen’, aldus Johan Tap, voorzitter van de jeugdcommissie van NEC Delfzijl.

Met trots kunnen we melden dat we Edwin Guikema hebben aangetrokken als Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Edwin heeft altijd gevoetbald op een zeer hoog niveau. Landelijke jeugd met GRC Groningen tegen PEC Zwolle, SC Heracles en FC Emmen. Diverse regionale selecties in de jeugd doorlopen en van zijn 16e op hoog niveau in de zaal met het Nederlands zaalvoetbalteam en uiteindelijk geselecteerd bij de A-selectie van  het Nederlands zaalvoetbalteam. Als trainer heeft Edwin ervaring in alle leeftijdscategorieën. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Edwin de juiste persoon in huis hebben gehaald om iedereen met plezier te laten voetballen, coachen en trainen bij NEC Delfzijl.

Edwin zal de komende maanden al in zijn nieuwe rol gaan warmdraaien. De tijdelijke HJO, Thomas Wolt geeft daarmee het stokje over. Er wordt op dit moment al hard gewerkt aan de nieuwe indeling en begeleiding van teams voor het volgende seizoen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto

Populaire berichten