18.1 C
Delfzijl
10 mei 2021 22:05

Economic Board Groningen organiseert eerste EBG Kenniscafé

Garnwerd – Op dinsdag 6 februari organiseert Economic Board Groningen het EBG Kenniscafé, de eerste van een reeks. EBG Kenniscafé is een informele bijeenkomst voor ondernemers in Noord-Groningen met wisselende thema’s, gericht op de behoefte van de ondernemer.

Sprekers uit de regio

Uit contact met verschillende ondernemers uit Noord-Groningen is gebleken dat er behoefte is aan meer kennis over diverse onderwerpen. De trigger voor Economic Board Groningen om EBG Kenniscafé te organiseren. Het eerste EBG Kenniscafé gaat over Marketing & Communicatie. Tijdens een plenaire sessie vertellen Perry ten Hoor (Open Communicatie) en Tjark Klasens (Double Lux) over marketing in de regio en het MKB.

Kennistafels

Na het gezamenlijke gedeelte kan de ondernemer specifieke kennis ophalen bij verschillende sessies aan de kennistafels. Een vijftal communicatieprofessionals uit het gebied deelt kennis over o.a. social media, website, huisstijl en online vindbaarheid. Tijdens deze interactieve sessies wordt kennis gedeeld en informatie uitgewisseld, direct bruikbaar in de praktijk. Zowel voor als na het programma is er voor iedere ondernemer 5 minuten beschikbaar voor persoonlijk website en social media advies.

Aanmelden

Ondernemers uit Noord-Groningen kunnen zich gratis aanmelden voor EBG Kenniscafé bij Garnwerd aan Zee: www.economicboardgroningen.nl/kenniscafé

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten