maandag 25 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Economic Board Groningen organiseert EBG Kenniscafé over online ondernemen in coronatijd

Regio – Tijdens het online EBG Kenniscafé op woensdagmiddag 3 maart kunnen ondernemers zich laten inspireren en adviseren over de stappen om succesvol online te ondernemen. Online marketing expert Bart Joling van marketingbureau Ten Stripes bespreekt voorbeelden uit de praktijk en geeft tips over wat in deze tijd wél kan dankzij online marketing. Daarnaast vertelt een Groningse ondernemer over zijn ervaring met de start van online ondernemen. Ondernemers uit de provincie Groningen kunnen zich gratis aanmelden. Dit EBG Kenniscafé wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen).

EBG organiseert regelmatig EBG Kenniscafés over diverse onderwerpen. Om een alternatief te bieden voor een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio, organiseert EBG online EBG Kenniscafés over onderwerpen die in deze tijd zeer actueel zijn. Online ondernemen is van essentieel belang om te blijven vernieuwen en te groeien. Zeker nu biedt online ondernemen veel kansen en in sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om deze kansen te grijpen. 

EBG Kenniscafé op 3 maart
De online sessie is op woensdagmiddag 3 maart van 16.00 tot 17.15 uur en is bedoeld voor ondernemers (zzp’ers en mkb’ers) uit de provincie Groningen. Aanmelden is gratis en kan via https://www.economicboardgroningen.nl/ebg-kenniscafe-online-ondernemen

Dit EBG Kenniscafé wordt georganiseerd samen met De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO Groningen). Deze werkplaats is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen. WOO Groningen helpt om vragen van MKB-ondernemers op het gebied van online ondernemen te koppelen aan opdrachten waarmee studenten, onder begeleiding van docenten en experts, aan de slag kunnen.

Advies voor ondernemers
Economic Board Groningen ondersteunt ondernemers in Noord- en Midden-Groningen.
Ondernemers met vragen kunnen contact opnemen met accountmanagers Erik Doorenspleet of Maarten Soppe. Zij kijken graag mee en geven vrijblijvendadvies over wat in deze situatie de mogelijkheden zijn. Kijk op www.ebgn.nl voor de contactgegevens.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,307VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen