EBG Kenniscafé in Appingedam voor ondernemers die groeien

Appingedam – Op maandag 9 april organiseert Economic Board Groningen (EBG) het EBG Kenniscafé “Hoe organiseer ik groei?” EBG Kenniscafé is een informele bijeenkomst voor ondernemers in Noord-Groningen met wisselende thema’s, gericht op de behoefte van de ondernemer.

Uit contact met verschillende ondernemers uit Noord-Groningen is gebleken dat er behoefte is aan meer kennis over diverse onderwerpen. De trigger voor de Economic Board Groningen om EBG Kenniscafé te organiseren.

Sprekers uit de regio
Het tweede EBG Kenniscafé gaat over groei, met groeivoorbeelden uit de praktijk. Ondernemers Eke Elzinga van de Elzinga Groep in Uithuizermeeden en Johannes Houwen van Flexiplus Facility Group in Wedde vertellen over hun praktijkervaringen met groei. Vervolgens zal Jeroen Vermeer, Holacracy® Coach, tijdens een plenaire sessie zijn kennis delen over het organiseren van groei. Hij gaat hierover in gesprek met Raymund Prins van Global Textware.

Kennistafels
Na het gezamenlijke gedeelte kunnen ondernemers specifieke informatie krijgen bij verschillende sessies aan de kennistafels. Vier experts delen hun kennis en ervaring die ondernemers direct kunnen toepassen in hun eigen bedrijf. De volgende thema’s komen aan bod: zelforganisatie, coaching, projectmanagement en leiderschap.

 

Back to top button