DVC Appingedam start met tweede vrouwenelftal

Appingedam – Het is al een aantal jaren geleden dat er gesproken kon worden over twee vrouwenelftallen bij de club, maar volgend seizoen wordt dat toch gerealiseerd bij DVC Appingedam.

Doordat meidenvoetbal een enorme boost gekregen heeft en de vereniging hier de laatste jaren in geïnvesteerd heeft is het mogelijk om volgend jaar ook een vrouwen 2 in te schrijven bij de KNVB.

Dit team zal grotendeels bestaan uit jonge meiden die vanuit de eigen jeugd doorstromen. Deze ontwikkeling past helemaal in de ambitie die de club samen met @ING-Nederland uitgesproken heeft om het meiden/vrouwenvoetbal naar een hoger plan te tillen.  DVC is er trots op dat we ook voor deze groep een ervaren rolmodel gevonden hebben om de trainingen te gaan verzorgen in de persoon van Lidy Postma.

Zij heeft zelf jarenlang in dames 1 van v.v. De Pelikanen gevoetbald en ook bij die club vele jaren ervaring opgedaan als trainster. De club is nog op zoek naar een leider, neem dan even contact op met (marianneybos@hotmail.com). 

DVC zal volgend seizoen met verschillende meisjesteams, 2 vrouwenelftallen, een 7×7 35+ team en een zaalteam aan de competitie gaan deelnemenBack to top button