9.5 C
Delfzijl
21 april 2021 14:05

Duurzaamste huis van Groningen staat in Warffum

Warffum – Na een spannende strijd is bekend wie de publieksverkiezing Duurzaamste huis van Groningen 2018 heeft gewonnen. De winnaar is Wouter Jan van den Berg uit Warffum, in gemeente Eemsmond. Zijn huis maakt nu kans op de titel: ‘Duurzaamste huis van Nederland 2018’!

Acht huiseigenaren in de provincie Groningen deden de afgelopen maand mee met de publieksverkiezing. Hun duurzame woningen gelden stuk voor stuk als inspirerende voorbeelden. Na een spannende strijd koos het publiek Wouter Jan van den Berg als de gelukkige winnaar. Door diverse maatregelen in en rondom zijn woning, verduurzaamde Wouter Jan van den Berg een karakteristiek herenhuis uit 1912. Hierbij voldeed hij tegelijkertijd aan de eisen van het beschermd dorpsgezicht. Een bijzondere prestatie!

De gedeputeerde van provincie Groningen, Nienke Homan, brengt een bezoek aan de winnaar om hem in het zonnetje te zetten. Naast verdiende felicitaties ontvangt hij dan ook een mooie prijs.

Op 28 oktober 2018 gaat de publieksverkiezing verder. De vijf provinciewinnaars uit Drenthe, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Fryslân zijn in de race voor de titel: ‘Duurzaamste huis van Nederland 2018’. Stemmen kan op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/publieksverkiezing. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het feestelijke event op vrijdagavond 23 november 2018. Op deze avond maakt de jury ook de landelijke winnaars in vier verschillende categorieën bekend.

Volg ons op

11,074FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
DierDier
KlussenKlussen
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten