fbpx
9.9 C
Delfzijl
26 oktober 2020 02:52

Dubbele kampioenschap bij tafeltennisvereniging DETAC

Delfzijl – Het eerste en tweede team van tafeltennisvereniging DETAC in Delfzijl zijn vorige week kampioen geworden in de 3e en 4e klasse van de NTTB najaarscompetitie.

Het eerste team, bestaande uit Herman Hamstra, Benny Kuiper, Radostin Filev, Bert Pruis en Leen Smith wisten met hun sterke spel en inzet het hele seizoen zich al in de top te handhaven. Hierdoor waren ze met een ruime voorsprong van 10 punten al voor de laatste wedstrijd niet meer in te halen en zijn ze dan ook met afstand kampioen gewoon in de derde klasse.

Bij het tweede team, bestaande uit Dick Verweij, Edo Ladage, Harmen Free en Rene van Dijk lag promotie wat verder uit het zicht. Met een achterstand van vier punten op de nummer 1 en een gedeelde tweede plek was handhaving een realistischer geweest. Toch lukte het ze door met een perfecte score van een 0-10 uitoverwinning in de laatste wedstrijd toch de nummer 1 voorbij te gaan, die elders met 4-6 won, waardoor ook het tweede team kampioen werd in de 4e klasse.

Het dubbele kampioenschap werd hiermee een feit. Tafeltennisvereniging DETAC zoekt voor het nieuwe seizoen nog spelers die graag competitie willen spelen. Aanmelden kan via info@ttvdetac.nl of bij de trainingen op de maandag of woensdagavond.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,224VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten