Drukte van belang bij heropening Aldi Overdiep

Appingedam – Vanochtend verzamelden de eerste klanten zich al om 6.00 uur voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Overdiep in Appingedam.
Filiaalleider Robert Everts opende samen met vervangend filiaalleider Hotze Haveman officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.
Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld tablets, multi scanners en koffiezetapparaten tot de hoofdprijs van 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“De ontwikkelingen binnen Aldi maken mij en mijn team trots. Wij willen het beste voor de klant!”, aldus de glunderende filiaalleider Robert Everts.
Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

A-merken
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Naast een duurzaam assortiment wordt ook nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.
De nieuwe winkel aan het Overdiep beschikt over 30 gratis eigen parkeerplaatsen en 250 gratis gezamenlijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Back to top button