fbpx
3.5 C
Delfzijl
vrijdag 24 januari 2020
Home Sport Druk weekend voor de vrijwilligers van Delfcross; trainingsstage en open - clubwedstijd

Druk weekend voor de vrijwilligers van Delfcross; trainingsstage en open – clubwedstijd

Farmsum – Afgelopen zaterdag werd er een trainingsstage verreden op het circuit van MC Delfcross. Circa 90 rijders variërend van 6 jaar tot 60 jaar hadden zich hiervoor aangemeld. Een fantastische dag voor de rijders en organisatie, het gezegde klopte “April doet wat hij wil” de vier seizoenen kwamen in 15 minuten tijd voorbij zonneschijn, sneeuw, hagel en wind maar het mocht de pret niet drukken.

Zondag tijdens de open – clubwedstijd mochten de rijders het geleerde in de praktijk brengen in totaal kwamen er 150 rijders aan de start. De wedstrijd ging over drie manches en diegene met het beste resultaat mag zich clubkampioen van MC Delfcross noemen.

De Delfcrossers deden het goed.  In de klasse 125 cc wist Rodney Elema uit Farmsum de titel te bemachtigen, in de veteranen klasse was de winst voor Frido Reitsema uit Hoogezand, bij de dames Larissa Elema, bij de 250 cc startbewijshouders Lars Sportel, 250 cc district licentie Jasper Drijfhout en bij 500 cc  startbewijshouder ging de titel naar Rob Windt.

Advertenties
Advertenties