Drugs en wapens gevonden bij invallen in Farmsum en Appingedam

Appingedam – De politie heeft recentelijk twee huiszoekingen uitgevoerd in de gemeente Eemsdelta, op basis van tips die via Meld Misdaad Anoniem binnen kwamen. Tijdens deze huiszoekingen zijn verschillende illegale items, zoals drugs, wapens, vuurwerk en contant geld, in beslag genomen. Volgens de politie is er geen verband tussen beide acties.

In Farmsum heeft de politie op 30 augustus een huiszoeking uitgevoerd. Tijdens deze actie ontdekte men een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen, waaronder meer dan 900 XTC-pillen. Daarnaast trof men twee vuurwapens en een ploertendoder aan, die in beslag zijn genomen. De bewoner, een 43-jarige man, is gearresteerd en blijft in hechtenis in afwachting van zijn rechtszaak.

Op 17 oktober voerde de politie een soortgelijke huiszoeking uit in Appingedam. In deze woning werden gestolen goederen, munitie, illegaal vuurwerk en een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Al deze items zijn in beslag genomen, en er zijn twee verdachten aangehouden.

Back to top button