Drie voertuigen betrokken bij ongeluk in file op de N46

Sint Annen – Op de N46 bij Sint Annen zijn vanmorgen drie voertuigen bij een ongelukken betrokken geraakt. Bij de parkeerplaats langs de N46 verloor een voertuig eerder op de morgen glasplaten, de provincie is direct begonnen met het opruimen hiervan waardoor er in beide richtingen een file ontstond.

In de file in de richting van Groningen zag een automobiliste te laat dat de voertuigen voor haar stilstonden en botste daardoor achterop de stilstaande voertuigen. Hierbij ontstond veel schade en raakte de automobiliste gewond. De weg is in beide richting afgesloten geweest wegens bergings- en opruimwerkzaamheden. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”3007″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button