13.1 C
Delfzijl
15 juni 2021 06:07

Drie dagen Cranberry Fair en kunstijsbaan rond de Centrumkerk in Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Volgend weekend, en wel op 7,8 en 9 december vind de tweede editie van de Cranberry Fair plaats rond de Centrumkerk in Delfzijl.

Naast dit drie daagse evenement vond Juniorkamer De Drie Delfzijlen het een leuke aanvulling om ook een ijsbaan naar Delfzijl te halen. En dat is gelukt, op de genoemde dagen ligt er een kunststof ijsbaan van 10 bij 10 meter. Deze is ondergebracht in een grote tent. Kinderen en ouders kunnen hier mede dankzij de inzet van vele sponsoren en het Loket Leefbaarheid gratis schaatsen.

Op de Cranberry Fair staat een grote diversiteit aan standhouders te en er vinden diverse evenementen plaats. Zo rijdt er een heuse arrenslee rond, vind er een Pubquiz plaats en is er een Christmas Party georganiseerd.

Tijdens de Fair is het Ivak wederom bereid gevonden een cultureel programma te presenteren, waardoor er gedurende de tijden van de Fair ook diverse optredens zullen plaatsvinden.

De ijsbaan gaat vrijdag 7 december om 15:00 uur open en zal om 21:00 uur sluiten. Voor de overige openingstijden kunt u kijken op de facebook pagina van de Cranberry Fair.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten