Drankrijder belandt in sloot op N33 bij Appingedam; rijbewijs ingevorderd

Appingedam – Een drankrijder is vrijdagavond op de N33 tussen Appingedam en Holwierde met zijn auto in een sloot beland. Kort na middernacht reed de man in de richting van Holwierde toen hij op de verkeerde weghelft belandde en hier in de sloot belandde.

Ambulancepersoneel heeft de man kort onderzocht maar deze bleek niet gewond te zijn geraakt. Na het onderzoek is de man door agenten meegenomen naar het politiebureau voor een blaasproef.

Op het bureau blies de man 1360 ug/l (3.13 promille) waarop het rijbewijs van de man is ingevorderd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1341″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

 

Back to top button