Douwe Egberts-waardepunten actie voedselbank Eemsdelta met bijna 1 miljoenpunten een groot succes

Delfzijl – Eind 2021 is in samenwerking met de Lionsclub Appingedam/Delfzijl voor de tiende keer een inzamelingsactie gestart voor Douwe Egberts- waardepunten, ten behoeve van de Voedselbank Eemsdelta.  

Als aftrap werd we de 1e box geplaatst bij GroenRijk Eemsdelta in Appingedam, samen met de initiatiefnemers André de Vries en Emma de Vries-Veling van de Lionsclub. In heel veel dorpen in Eemsdelta mochten de voedselbank ook een waardepuntenbox plaatsen. De inzamelactie is een groot succes geworden. Er werden bijna 1 miljoen punten ingezameld. Voor de punten die zijn ingeleverd bij DE ontvingen we -inclusief de bonus- ongeveer 1700 pakken koffie.

Op bijgaande foto de symbolische overdracht van de koffie met links op de foto Jan van Heerde (PR & Acquisitie) en rechts Bram van der Krieke penningmeester en tevens ‘hoofd DE-waardepunten” van de Voedselbank Eemsdelta.

Is de Voedselbank Eemsdelta nu gestopt met inzamelen van de DE-punten? Zeer zeker niet, want de actie gaat vanwege het succes gewoon door en dat vinden ook klanten van de Voedselbank fantastisch. Ze ontvangen zo regelmatig in het voedselpakket een pak DE-koffie.

Dus, heeft u nog DE-waardepunten in de kast liggen stuur ze dan op naar Voedselbank Eemsdelta, Waddenweg 9933 KH Delfzijl.  Lukt opsturen niet, stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@voedselbankeemsdelta.nl

Back to top button