Donderdag 13 augustus LopperZummerDoeDag op het Marktplein in Loppersum

Loppersum – Op donderdag 13 augustus vindt op het Marktplein en Zigtermanplein in Loppersum de LopperZummerDoeDag plaats. Een gratis dag vol activiteiten voor met name de jeugd: voetbalclinics, workshops, tafeltennis, schminken, waterspelen, VR-brillen, muziek en nog veel meer.

Vanwege de coronacrisis konden er allerlei zomerse activiteiten in het dorp niet doorgaan. Om de jeugd van Loppersum toch iets aan te kunnen bieden, hebben verschillende organisaties de handen ineengeslagen. De LopperZummerDoeDag wordt georganiseerd door onder andere Speelweek Bonkhörn, SC Loppersum, tafeltennisvereniging TALO en Albert Heijn Scheffers en wordt mede mogelijk gemaakt door De Bazenfabriek, de gemeente en het NPG.

Het dagprogramma van LopperZummerDoeDag is voor de jeugd en begint om 11.00 uur. Aan het einde van de middag loopt de DoeDag over in een avondfeest voor jong en oud waar iedereen welkom is die zich aan de overal geldende coronaregels houdt. Het volledige programma is te vinden op de website www.Lopsternijs.nl. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan een schaaksimultaan of hun talenten willen tonen op een open podium kunnen ook via die website reageren.

Back to top button