fbpx
15.4 C
Delfzijl
zaterdag 11 juli 2020
Home Algemeen Dit jaar geen Pinksterfeesten in Delfzijl; bestuur vraagt Neptunusvlag te laten wapperen

Dit jaar geen Pinksterfeesten in Delfzijl; bestuur vraagt Neptunusvlag te laten wapperen

Delfzijl – Geen Pinksterfeesten dit jaar niet in de horeca, niet op het strand, niet in de haven, niet in het centrum, niet op het water.

Geen Artiesten, Volle kracht over de gracht, Pinkstertrail, Sliksleeën, Kermis, Sponsorvaartocht,  Zotte Zondag,  Viswedstrijd voor de jeugd, Roeiwedstrijden, Zeilwedstrijden, Kon.  Marine, Dijkfeest,  Aftrap, Showkorpsen op het Vennenplein, Muziekkorpsen, Wandeltocht, Vuurwerk…

Maar in deze crisis is er geen keuze en is gezond blijven de hoogste prioriteit. Wat zullen we jullie, leden, vrienden, deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en alle bezoekers missen.

“Wij begrijpen ook dat de huidige situatie voor een ieder zeer ingrijpende gevolgen heeft. Wij wensen jullie alle wijsheid, kracht en gezondheid toe om deze periode het hoofd te bieden, zodat we samen met elkaar in 2021 weer mooie Pinksterfeesten gaan organiseren.” vertelt Fester Oosterhuis namens het bestuur van KZ&RV Neptunus.

Om toch een beetje Pinkstergevoel op te roepen vraagt het Neptunusbestuur een ieder die in het bezit is van een Neptunusvlag deze te laten wapperen vanaf woensdag 27 mei. Nog geen vlag? er zijn nog enkele verkrijgbaar bij Kantoor & Kopie in Delfzijl.

Wilt u de organisatie van de Pinksterfeesten in Delfzijl financieel steunen kan dit door je aan te melden bij “Vrienden van Pinksterfeesten Delfzijl” en doneer je bijdrage van € 10,00 per jaar.

Gezamenlijk met de inwoners van Delfzijl en omstreken blijft het dan mogelijk om dit geweldige feest blijven organiseren, en leuke(re) artiesten uitnodigen. Pinksterfeesten Delfzijl is een jaarlijks evenement waar duizenden bezoekers elkaar treffen en weerzien. Met elkaar 4 dagen lang feestvieren in het centrum, op de kermis, de Havenboulevard en natuurlijk tijdens het dijkfeest.

Advertenties