Derde wedstrijd van de vierkamp recreatieve leden van startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben gezwommen

Ten Boer – Op zaterdag 21 mei 2016 werd de derde wedstrijd van de vierkamp gezwommen door de recreatieve leden van onze startgemeenschap ZPCA-Eemsrobben. De wedstrijd werd georganiseerd door zwemclub Ten Boer en werd gezwommen in het buitenbad in Ten Boer. De buitentemperatuur en het badwater waren beiden ongeveer 22 graden. De sfeer zat er goed in en het werd een erg gezellige wedstrijd waar ook vele PR’s gezwommen zijn. Voorafgaand aan de wedstrijd en ook tijdens de pauze mochten de deelnemers van de duikplanken springen en duiken.

De deelnemers verschenen allen tweemaal aan de start. Robin, Fern, Vera, Lynn, Feline, Marleen, Elise, Iris, Rosanna, Amber, Angelique, An, Jill, Aniek, Quincy, Edwin, Niels, Max en Lennart zwommen 25 meter borstcrawl en 25 meter schoolslag. Kiki, Laurien, Indy, Maurits, Kim Liong, Casper, en Niek zwommen 25 meter vlinderslag en 25 meter schoolslag. Chantal en Marianne zwommen 25 meter vlinderslag en 50 meter schoolslag. Rianne heeft 50 meter vlinderslag en 50 meter schoolslag gezwommen. Ingrid en Wienes zwommen 50 meter borstcrawl en 50 meter schoolslag.

De volgende vierkamp wedstrijd wordt gezwommen in het buitenbad in Uithuizen op 25 juni 2016. Dit is tevens de finale wedstrijd en daar zal ook de prijsuitreiking plaats vinden.

Back to top button