fbpx
17.3 C
Delfzijl
donderdag 24 september 2020
Home Agenda tips Derde editie boksgala Appingedam op zaterdag 14 december

Derde editie boksgala Appingedam op zaterdag 14 december

Appingedam – Voor de 3e keer organiseert boksvereniging Appingedam zaterdag 14 december een groots opgezet boksgala in sporthal Eelwerd in Appingedam. Hiervoor zal de sporthal omgetoverd worden tot een boksarena die zal doen denken aan de grote gevechten die wij kennen van de televisie.

Het evenement mag met recht een gala genoemd worden. Boksers uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland zullen in de ring uitmaken wie de “noble art” het beste beheerst. Bovendien zal de beste bokser van de avond met de inmiddels prestigieuze “Thijs Koops remembrance” bokaal vereert worden.

Daarnaast zal ook het showelement niet vergeten worden. De boksers worden aangekondigd door een professionele speaker, de demogroep van dansschool Tapila2 verzorgt een optreden en de regionaal bekende band iMperfection zal het gala voorzien van live muziek.

Boksvereniging Appingedam brengt maar liefst 4 boksers in de ring. De “boxing brothers” Dylano en Jeremy Hendriks, Dawyd Partika en Sohrab Roustayi zullen op eigen bodem de eer van Appingedam verdedigen. Na een lange voorbereiding, aangevuld met extra trainingen, zullen zij er alles aan doen om als winnaar uit de ring te stappen.

Sporthal Eelwerd opent zaterdag om 18.30 uur de deuren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Klokslag 19.30 uur zal de eerste gongslag luiden om het boksgala te laten beginnen.