10.3 C
Delfzijl
16 mei 2021 10:14

Delfzijlster dominee Roelof Ham schrijft een thriller ‘Iedermans ondergang’

Delfzijl – op vrijdag 20 november komt het debuut ‘Iedermans ondergang’ van de Delfzijlster dominee Roelof Ham uit. Het is zijn eerste boek dat hij naast zijn werk als voorganger van de baptistengemeente Havenlicht heeft geschreven.

Het boek ‘Iedermans ondergang’ is een spannende apocalyptischedebuut thriller van over de betekenis van ergens in geloven. Wat begint met vreemde lichten aan de hemel, mondt uit in een wereldwijde dictatuur die alles wat anders is niet tolereert. Een groepje christenen in een klein Nederlands kustplaatsje ondervindt dit aan den lijve als zij willen blijven staan voor wat zij geloven. Steeds verder worden de duimschroeven aangedraaid en steeds meer komen ze in het nauw. Uiteindelijk wordt het een keuze op leven en dood.

‘Iedermans ondergang’ is ontstaan uit ziekte in het leven van Roelof Ham. Hij kampt met een erfelijke hartspierziekte. Vooral de nachten zijn zwaar, wanneer hij urenlang wakker ligt met hartritmestoornissen. In de stille duisternis heeft hij tijd om na te denken over het leven, hoe zwaar het soms is en hoe er dingen kunnen gebeuren die je niet in de hand hebt; dingen die je overkomen en waar je niets tegen kan doen. Het enige waar jij greep en invloed op hebt, is hoe je ermee omgaat. Deze gedachten verwerkte hij in dit spannende boek.

Het boek verschijnt bij uitgeverij Triple Boeken.

Volg ons op

11,160FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
WonenWonen
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten