zondag 24 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Delftechniek neemt Assi Safety uit Emmen over

Delfzijl / Emmen – Technische handelsonderneming Delftechniek uit Delfzijl neemt per 1 augustus Assi Safety Nederland in Emmen over. De huidige eigenaresse van Assi Safety, mevrouw Gea Post heeft lang nagedacht over de toekomst van het bedrijf en besloten dat, ook gezien haar leeftijd, het goed is het bedrijf nu te verkopen.

Met Assi wil Delftechniek op het gebied van werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen nog meer kennis en merken in huis halen. Tevens wil het bedrijf zijn activiteiten in Drenthe met deze stap vergroten.

Delftechniek is een technische handelsonderneming die zich richt op de verkoop van gereedschappen, technische verbruiks- en onderhoudsmiddelen, veiligheidsartikelen, reinigingstechniek, lastechniek en andere zaken. Deze worden met name verkocht aan de industrie, bouw en installatie, scheepsbouw, scheepvaart en overheden. De hoofdvestiging van Delftechniek is gevestigd in Delfzijl en heeft nevenvestigingen in Hoogezand, Farmsum en de Eemshaven.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,307VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier