5.4 C
Delfzijl
6 mei 2021 23:32

DelfSail maakt haar eerste optreden bekend: Kensington naar DelfSail!

Delfzijl – DelfSail maakt haar eerste optreden bekend. Niemand minder dan de Nederlandse band Kensington geeft op 30 juni een fantastisch optreden in de haven van Delfzijl! Dit geheel ter ere van het nautische evenement DelfSail dat van 29 juni t/m 3 juli in Delfzijl plaatsvindt.

De komst van de band werd bekend gemaakt tijdens de informatie-/wervingsbijeenkomst voor vrijwilligers. Een avond waar de commissies zich presenteerden aan de (aspirant) vrijwilligers. Ook konden de (aspirant) vrijwilligers zich aanmelden bij een commissie naar keuze.
Kensington is een bekende band van Nederlandse bodem. Ze zijn bekend van o.a. de nummers ‘Done with it’ en ‘Heading up High’. Het optreden tijdens DelfSail is gratis toegankelijk voor het publiek. Op dezelfde dag als het optreden zal ook de Sail-in parade plaatsvinden. Een prachtig spektakel waarbij Tall Ships van over de hele wereld de haven van Delfzijl binnenvaren om vervolgens aan te meren aan de kade. De schepen zullen tijdens de dagen van DelfSail voor het publiek te bezichtigen zijn. Inmiddels heeft DelfSail 15 gecontracteerde Tall Ships bekend gemaakt. De komende periode zal de stichting nog een aantal schepen bekend maken.

DelfSail is het grootste nautische evenement van Noord-Nederland. Van 29 juni t/m 3 juli kunnen bezoekers genieten van de grootste zeilschepen ter wereld, honderden historische vaartuigen en vele optredens en activiteiten. DelfSail trok eerder al honderdduizenden bezoekers naar de havenstad. Een uniek evenement en ook wel “de Sail met het warme hart” genoemd. Georganiseerd door meer dan 500 vrijwilligers.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten