Delfsail is voor de zesde editie opzoek naar vijf- tot zeshonderd vrijwilligers

Delfzijl – De organisatie van Delfsail 2016 is opzoek naar honderden vrijwilligers die willen mee helpen de zesde editie van het grootste nautische evenement in het Noorden een succes te maken. Al jaren draait Delfsail op vrijwilligers zonder deze enthousiaste mensen is het organiseren van een evenement als Delfsail niet mogelijk.

Vijf- tot zeshonderd vrijwilligers gezocht
Om het een evenement als Delfsail in goede banen te leiden zijn er veel vrijwilligers nodig.Er wordt gezocht naar vijf-tot zeshonderd vijf- tot zeshonderd mannen, vrouwen, jongeren en ouderen die zich willen inzetten.

Aanmelden
Het aanmelden als vrijwilliger kan via de website van de organisatie, of loop even binnen op het kantoor van Delfsail aan de Handelskade West 20-22 in Delfzijl. Er zijn veel verschillende functies beschikbaar er is voor iedereen wel een geschikte klus te vinden. Ergens in februari wordt er een bijeenkomst georganiseerd waarin de verschillende commissies zich voorstellen en het voor een ieder wat duidelijker wordt wie ze zoeken en wat er gedaan kan worden binnen de organisatie.

Back to top button