Deense start-up Oscar is op zoek naar autodealers om mee samen te werken in Groningen

Groningen – Het Deense autoverhuurplatform Oscar is volop aan het uitbreiden in Nederland en heeft momenteel al 67 lokale vestigingen op zijn noemer staan. Nu is de start-up ook op zoek naar partners in Groningen. Ben jij een autodealer of beschik je over een autowerkplaats met ten minste 3 auto’s die je zou kunnen verhuren? Lees verder om alles te weten te komen over dit snelgroeiende bedrijf.

Waar staat Oscar Autoverhuur voor?

De autoverhuursector werd lange tijd gedomineerd door slechts enkele grote en dure verhuurbedrijven en daar wil het autoverhuurplatform Oscar verandering in brengen. De Deense start-up werkt samen met een franchisenetwerk van lokale partners zoals autodealers en/of autohandelaars. Dankzij dit model kan Oscar Autoverhuur plaatsen bereiken waar de traditionele verhuurmaatschappijen niet beschikbaar zijn omdat het niet rendabel is. De franchisenemers krijgen de mogelijkheid om hun ongebruikte voertuigen te verhuren en extra inkomsten te genereren, Oscar kan dankzij het franchisenetwerk auto’s aanbieden tegen lagere kosten, en de gebruikers kunnen betaalbare auto’s huren op verschillende plekken in Nederland. Dat is wat we noemen: een win-win-winsituatie. Bovendien is er op die manier een ruim aanbod aan voertuigen beschikbaar. Men kan er niet alleen gewone auto’s huren, maar ook bestelbusjes, campers, verhuiswagens en minibussen! Verder kan men de auto’s zowel op korte termijn als op lange termijn huren. In het laatste geval is er sprake van een auto-abonnement vanaf 28 dagen, met een lagere huurprijs per dag, en andere exclusieve voordelen.

Voordelen van een partnerschap met Oscar Autoverhuur

Met de innovatieve software van Oscar zal je volledige controle hebben over je beschikbare wagens, je reservaties en je inkomsten. Je klanten kunnen veilig online betalen met hun kredietkaart en je hebt de mogelijkheid om automatische betalingen in te stellen en bijkomende kosten op een later moment aan te rekenen. Je kan heel makkelijk de reservaties en betalingen beheren vanaf smartphones en tablets, zodat je overal waar je bent een goed overzicht hebt. Bovendien kan je een onbeperkt aantal gebruikers en voertuigen toevoegen aan het platform. Zo kan je bedrijf ongehinderd groeien. Je kan ook automatisch e-mails opstellen en verzenden naar je klanten in verband met bevestigingen van reservaties, betalingen en bijkomende info. Met Oscar reken je daarnaast op gratis telefonische ondersteuning tijdens elke dag van de week. Verder hoef je je geen zorgen te maken over de promotie en de marketing van je bedrijf, dat neemt Oscar volledig voor zijn rekening. Dit innovatieve autoverhuurplatform staat erom bekend kwalitatieve ondersteuning en service te bieden en hun klantentevredenheid is hoog, wat te zien is aan hun score van 4,5/5 op TrustPilot. Als partner kan je hiervan meegenieten.

Meer informatie over deze bekroonde startup

Oscar is het grootste autoverhuurplatform van Denemarken op het vlak van locaties, met meer dan 120 onafhankelijke franchisevestigingen. Het werd in 2019 opgericht door de broers Dannie en Christian, een bekend investeerdersduo in de Europese start-up-gemeenschap die al eerder succesvolle bedrijven oprichtten zoals Nordic Oil, een van Europa’s grootste producenten van CBD-olie. Het bedrijfsmodel van Oscar won zowel in 2021 als in 2022 een prijs voor beste e-commerce-startup van de Deense Kamer van Koophandel, waardoor het het eerste bedrijf is dat de prijs twee jaar op rij wint. Sinds de oprichting heeft het bedrijf meer vestigingen geopend in Denemarken dan bedrijven als Sixt, Europcar, Hertz en Avis samen. De snelgroeiende startup is intussen ook al actief in Spanje en Nederland, waar ze steeds verder aan het uitbreiden zijn. Momenteel zijn ze al aanwezig op meer dan 60 plaatsen in Nederland, en zijn ze dus volop op zoek naar partners in Groningen. 

Back to top button