Decemberactie voor kinderen van de voedselbank Delfzijl – Appingedam

Appingedam/Delfzijl – Annemarie Kuiper, Ingrid Donkers, Kirsten de Weert, Mariël Drenth, Henny Harkema en Tineke Roelevink zijn een vrijwilligersactie voor de voedselbank Appingedam – Delfzijl gestart.

Ze zamelen cadeautjes in voor kinderen van 0 t/ m 12 jaar. Men kan deze actie steunen door het doneren van één of meerdere cadeaus. Dit mogen nieuwe cadeautjes zijn, maar natuurlijk ook tweedehands cadeautjes zonder gebruikerssporen.

Deze cadeaus kunnen ingeleverd worden bij de volgende verzamelpunten: Appingedam: Tabakactief Overdiep en Albert Heijen en in Delfzijl: Expert en de Trekpleister.

Op 21 november zullen de dames bij verschillende supermarkten staan, waar ze klanten vragen een extra product(en) te kopen om te doneren om het feest nog completer te maken. Bij de Jumbo, en de Albert Heijn houden ze een flessenbonnen inzameling, Men kan deze bonnen bij de counter inleveren.

Ook is het mogelijk éénmalig een geldbedrag te storten op bankrekeningnummer: NL80 RABO 0127 9511 21 t.n.v. MB Drenth. Van deze donaties zullen dan ook cadeaus gekocht worden.

Voor meer informatie kan men terecht op de website:
www.decemberactie-voedselbank.nl

Back to top button