5.4 C
Delfzijl
7 mei 2021 00:25

De Groninger duurzame huizendag

Regio – Woont u in een duurzame of aardgasvrije woning en vind u het leuk om andere mensen hiermee te inspireren? Doe dan mee aan de ‘Groninger duurzame huizendag – ik ga naar energiezuinig!’ van het ‘Energieloket Groningen’. Ze zijn op zoek naar woningeigenaren met duurzame woningen die deze willen openstellen. Op 1 februari kunnen mensen in elke Groninger gemeente bij een energiezuinig, duurzaam of zelfs aardgasvrij huis binnen kijken en inspiratie opdoen.

Oproep
Heeft u een koopwoning en zou u deze voor één middag van 13.00 – 16.00 uur willen openstellen? Daar helpt u ons en andere Groningers erg mee! Ga naar https://www.energieloket-groningen.nl/duurzame-huizendag.

et Energieloket Groningen
Het Energieloket van de Groninger gemeenten geeft onafhankelijk advies over een duurzamere woning. De website https://www.energieloket-groningen.nl/gemeente/delfzijl is het startpunt voor particuliere woningeigenaren met vragen over energiebesparing en -opwekking. De website biedt informatie en verschillende tools om op een eenvoudige manier inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor de eigen woning. Daarnaast vindt u er een overzicht van bedrijven in de regio en mogelijke manieren om de maatregelen te financieren. Het loket heeft ook een telefonische helpdesk voor verdere vragen.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
AutoAuto

Populaire berichten