fbpx
15.4 C
Delfzijl
vrijdag 18 september 2020
Home Algemeen De Groninger duurzame huizendag

De Groninger duurzame huizendag

Regio – Woont u in een duurzame of aardgasvrije woning en vind u het leuk om andere mensen hiermee te inspireren? Doe dan mee aan de ‘Groninger duurzame huizendag – ik ga naar energiezuinig!’ van het ‘Energieloket Groningen’. Ze zijn op zoek naar woningeigenaren met duurzame woningen die deze willen openstellen. Op 1 februari kunnen mensen in elke Groninger gemeente bij een energiezuinig, duurzaam of zelfs aardgasvrij huis binnen kijken en inspiratie opdoen.

Oproep
Heeft u een koopwoning en zou u deze voor één middag van 13.00 – 16.00 uur willen openstellen? Daar helpt u ons en andere Groningers erg mee! Ga naar https://www.energieloket-groningen.nl/duurzame-huizendag.

et Energieloket Groningen
Het Energieloket van de Groninger gemeenten geeft onafhankelijk advies over een duurzamere woning. De website https://www.energieloket-groningen.nl/gemeente/delfzijl is het startpunt voor particuliere woningeigenaren met vragen over energiebesparing en -opwekking. De website biedt informatie en verschillende tools om op een eenvoudige manier inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor de eigen woning. Daarnaast vindt u er een overzicht van bedrijven in de regio en mogelijke manieren om de maatregelen te financieren. Het loket heeft ook een telefonische helpdesk voor verdere vragen.