Dansschool The Legacy opent derde locatie, nu gevestigd in Delfzijl,Appingedam en Stedum

Appingedam – Met ingang van ‘vrijdag 6 november 2015’ zal The Legacy zich na Delfzijl en Stedum, zich nu ook vestigen in Appingedam. Er zal gestart worden met Streetdance voor kinderen. Er wordt gestart met twee groepen:

17.00-18.00 uur leeftijd 6 t/m 8 jaar
18.00-19.00 uur leeftijd 9 t/m 12 jaar

De lessen zullen worden gegeven door onze docente Rachella Wolting. Rachella danst al jaren in Demoteam ACE, waarmee ze tweede werd op het EK Hiphop in Duitsland en afgelopen seizoen ook Noord Nederlands Kampioen Streetdance werd. Maar ook is zij vast onderdeel van het Legacy Dance Team, de vaste Cheerleaders van Donar Groningen en reist zij op 5 oktober met het team af naar China om daar voor de vijfde keer te dansen tijdens het internationale basketbal toernooi in Xuzhou!.

Woont u in de buurt van Appingedam en heeft u een dochter/zoon die gek is op dansen? Kom dan gezellig langs voor een gratis proefles Streetdance.

De lessen zullen worden gegeven in de Sportzaal Olingertil, Olingermeeden 8, 9903 ET in Appingedam. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Dansschoolthelegacy@hotmail.com

Back to top button