Dansschool The Legacy in de prijzen

Marum – Afgelopen zaterdag werd in Marum de Streetdance/Hiphop wedstrijd ‘What’s up’ georganiseerd door Dansstudio Elsomo van Jean Paul Soumokil. De demoteams So-What en ACE, van dansschool The Legacy, namen hier aan deel.

So-What danste in de hoogste categorie van hun leeftijd. Categorie Demoteams 16-18 jaar. Dit seizoen komen zij voor het eerst uit in een hogere leeftijd categorie. Ze hadden sterke tegenstanders maar werden met maar liefst 1 tiende punt verschil met de nummer een, tweede van de categorie! Een knap resultaat van het team omdat ze opboksen tegen oudere teams.

Daarna was het de beurt aan ons oudste Demoteam ACE. Zij kwamen uit in de hoogste categorie van hun leeftijd. Demoteams 19+, een druk en zwaar bezette poule. Deze categorie staat bekend om het hoge niveau. Ook ACE komt dit seizoen uit in een hogere leeftijd categorie dan voorheen. Zij waren veruit de jongsten maar wisten zich goed staande te houden. Met ook maar liefst 1 tiende punt verschil werden zij vierde! Een super mooi resultaat van beide teams, aldus trainster Cheryl Tualena.

Met goede feedback gaan zij zich nu klaar maken voor de volgende wedstrijd. Dit zal de tweede voorronde voor het Nederlands Kampioenschap zijn die wordt gehouden in Assen op 28 maart. The Legacy zal hier met maar liefst tien teams vertegenwoordigd zijn.
SOWHAT_marum

Back to top button