fbpx
18.1 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home Sport Danny Schudde toegevoegd aan technische staf NEC Delfzijl

Danny Schudde toegevoegd aan technische staf NEC Delfzijl

Delfzijl – Met ingang van seizoen 2020-2021 zal Danny Schudde worden toegevoegd aan de technische staf van NEC Delfzijl. De voormalig speler en jeugdtrainer van NEC zal de nieuwe hoofdtrainer, Marshall Pourier, gaan assisteren. Naast zijn werkzaamheden voor de A-selectie gaat Danny zich ook richten op het versterken van de jeugdafdeling.

De 28-jarige Damster woont momenteel in Groningen, is in het bezit van UEFA B en is werkzaam als gymleraar in o.a. de gemeente Appingedam en Delfzijl.

Evenals de nieuwe hoofdtrainer, is ook Danny Schudde een bekende van de club. Danny heeft in de beginjaren van NEC Delfzijl als speler van de A-selectie en als getalenteerd jeugdtrainer een belangrijke bijdrage aan onze club geleverd. Na enkele seizoenen aan het roer gestaan te hebben bij Be Quick 1887 JO15-1 NEC zeer verheugd Danny komend seizoen weer op het Sportpark Centrum te mogen verwelkomen.

Met Danny als waardevolle toevoeging heeft de A-selectie van NEC Delfzijl haar technische staf voor komend seizoen zo goed als rond.

Advertenties