Damsters aan het roer voor Meer Gezonde Jaren

Appingedam – Meer Gezonde Jaren voor Appingedam, dit is de naam en het doel van het platform waarbij de Damster aan het roer staat.

Meer Gezonde Jaren Appingedam is sinds juni 2020 in het leven geroepen met een grote achterban aan zowel regionale als nationale organisaties om bij te dragen aan een langer en gelukkiger leven van de Damsters. De insteek is onder meer om in de woon- en leefomgeving samen met de Damsters een positieve verandering teweeg te brengen op basis van de wensen en behoeften van de inwoners zelf. Het platform wil graag aansluiten en ondersteunen daar waar energie zit en urgentie ligt. “Een supermooi initiatief, waarin ik het gevoel krijg dat ik inspraak heb”, zo vindt één van de inmiddels betrokken Damsters.

In normale tijden waren de leden nu langs de deuren gegaan om ideeën, wensen en behoeften te verzamelen maar dit kan momenteel helaas niet. Gelukkig hebben ze dit aan het einde van 2020 nog even kunnen doen en hebben al veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen wat veel goeds belooft voor de toekomst. Ze nodigen je daarom van harte uit om jouw input met het platform te delen want jij als Damster staat ten slotte aan het roer. Alleen op deze manier kunnen ze samen Meer Gezonde Jaren voor Appingedam realiseren.

Het platform is erg benieuwd naar jouw ideeën, wensen, behoeften en andere informatie met betrekking tot jouw woon- en leefomgeving in Appingedam. Je kunt dit met ze delen door te mailen naar meergezondejarenappingedam@gmail.com.

Back to top button