Damster ondernemers doen boodschappen voor Voedselbank

Appingedam – Zeven ondernemers van de Ossendrift in Appingedam hebben afgelopen week samen boodschappen gedaan voor de Voedselbank Appingedam-Delfzijl. De ondernemers hadden hun winkelwagen volgeladen met boodschappen ter waarde van €350,-. Die hebben ze overhandigd aan bestuursleden van de Voedselbank.

De ondernemers van de Ossendrift bedachten hun actie in december, toen de Voedselbank een grote inzameling hield bij supermarkten in Appingedam en Delfzijl. De Damster bedrijven kozen met opzet voor een later tijdstip, omdat niet alleen in december, maar gedurende het gehele jaar ondersteuning nodig is.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD
Die ondersteuning zoekt de Voedselbank niet alleen in boodschappen, maar ook in vrijwilligers die kunnen helpen op verschillende fronten. Zo is het bestuur van de organisatie dringend op zoek naar een secretaresse en een medewerker die gespecialiseerd is in marketing en fondsenwerving. Gedacht moet worden aan het bedenken van activiteiten om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen een mailtje sturen naar info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl of bellen op vrijdagmorgen tussen
9.30 en 12.00 uur naar 06-83897365.

Back to top button