Dames v.v Farmsum 2 zijn opzoek naar een kledingsponsor

Farmsum – De dames van v.v Farmsum 2 zijn opzoek naar een kledingsponsor. Het 7-tal dat voetbalt op de vrijdagavond bestaat uit een groep jonge enthousiaste meiden, die graag willen voetballen en gaan voor de winst. Zelfs tijdens de zomerstop is er serieus getraind om te werken aan conditie en techniek. Ze zijn zeker niet de beste en voetballen niet op hoog niveau, maar als underdog doen de dames niet onder voor de meer ervaren teams in de competitie.

Het afgelopen seizoenen is er namelijk gestreden om het kampioenschap. Waarvan het al één keer gelukt is en het team wil daar zeer zeker nog meerdere keren aan toevoegen. Dat is dan ook de doelstelling dit seizoen.

Daarbij is het een erg gezellig team, waarin niemand buitengesloten wordt. Hierom staat het team misschien nog wel het meest bekend. Iedereen is welkom en ze willen graag positiviteit uitstralen in het vrouwenvoetbal. Dat er ook zonder gemeen spel gewonnen kan worden, door als echt team te strijden voor elkaar. Een hecht team waarvan een groot deel elkaar al kent vanaf kleins af aan.

Nu is er alleen één probleem, de wedstrijd kleding begint het te begeven. Wat ontzettend jammer is, gezien ze hier een aantal jaar veel plezier van hebben gehad. Het team is opzoek naar een kleding sponsor. Hierbij gaat het om ongeveer 12 wedstrijd shirts met bedrukking. U helpt dan niet alleen het team aan een paar prachtige wedstrijd shirts, maar het bedrijfslogo staat op de voorkant te schitteren. Een win-win situatie. Zij kleren en u reclame.

Voor meer informatie: neem contact op met Jasminne Bos te bereiken op: 0625373266 of

Back to top button