Dames 2 v.v. Farmsum dringend opzoek naar een nieuwe leider

Farmsum – Het tweede dames team van v.v. Farmsum is dringend opzoek naar een leider. Hier onder doen de dames een oproep.

Hallo even voorstellen,
Wij zijn dames twee van vv Farmsum en zijn sinds kort op zoek naar een nieuwe, leuke leider. Het is toch niet zo handig om iemand als eigen team als leider te hebben, aangezien die zelf ook speelt en zo. Je snapt het wel. Denk jij dat je over de juiste capaciteiten beschikt? En ben je niet bang voor slapeloze nachten van ongehoorzame dames? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die:
– Over het algemeen wel een leuk persoon is.
– Goed om kan gaan met chagrijnige, vervelende en extreem vrolijke dames.
– Iemand die tegen een grapje kan, maar ook serieus is. Lastige combi, maar ze zijn er wel.
– Iemand die goed instructies kan geven, waarna we gewoon compleet weer onze eigen gang gaan, maar je hebt in ieder geval wel je best gedaan en daar waarderen we je ook voor.
– Iemand die niet te dicht bij het team staat, we zijn er ondertussen wel achter gekomen dat ouders en vriendjes geen goed idee zijn. Dat leidt tot opstandige dames en soms zelfs tot een heuse crisis.
– Iemand die orde kan scheppen in een chaotische kleedkamer.
– Een doorzetter, aangezien je de eerste weken vast gillend naar huis wil.
– Iemand die regels hanteert, ondanks dat een deel van ons team vrij rebels is en hier toch niet naar luistert.

Over het algemeen zijn we best een leuk team, op een paar opstootjes na. Soms doen we zelfs aan een groepsuitje! En als je echt geluk hebt blijven we zelfs na een wedstrijd zitten om ouderwets gezellig te zuipen. Ook hebben we soms best leuke woordgrapjes waar we zelf heel hard om kunnen lachen. We staan nu helaas niet zo goed in de top 12, maar verwachten dit na de winterstop goed in te kunnen halen. Trainingen hoef je gelukkig niet te geven, dus je ziet ons maar één keer in de week wat ook meer dan genoeg is. Maar wie weet wordt je wel helemaal verliefd op ons team met veel uiteenlopende karakters! Het is in ieder geval een poging waard dacht ik zo!

Twijfel niet langer en stort jezelf op deze nieuwe hobby. Als deze onbetaalde baan je wat lijkt, neem dan contact op met 0625373266.

En wie weet kom jij door de jury heen en ga je door naar de volgende ronde!
Groetjes, het leukste dames team uit het hoge Noorden!

Maar even zonder grapjes, we zijn echt op zoek naar een nieuwe leider. Dus ken jij iemand die wel geschikt is? Geef het door.

Back to top button