Dag van de bodemschatten in het MuzeeAquarium trekt veel bekijks

Delfzijl – Het MuzeeAquarium in Delfzijl stond zaterdag in het teken van bodemschatten, fossielen, mineralen, gesteenten en schelpen maar ook aardewerk en sieraden van eeuwen terug het was allemaal te zien.

Voor de kinderen waren er allerlei activiteiten in en rond het museum, er was een dinospeurtocht uitgezet door het museum. Er kon worden gezocht met een metaaldetector, bezoekers konden hun eigen stenen of fossielen die je zelf hebt gevonden meenemen en zich laten informeren over wat ze hadden gevonden. Buiten stond een springkussen en was er een middeleeuws kamp te zien.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2884″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button