D66 Valentijnstaart uitgereikt aan de vrijwilligers van sportpark DVC

Appingedam – De D66 Valentijnstaart is afgelopen donderdag door Cees van Ekelenburg en fractielid Jeanet Zwart uitgereikt aan de vrijwilligers van sportpark DVC.

De nominatie ging als volgt: “Met veel plezier meld ik de vrijwilligers van het Burgermeester Welleman Sportpark aan voor een Valentijnstaart”. Zoveel als deze vrijwilligers voor ons sportpark doet, is niet in geld uit te drukken.”

Elke dag van maandag t/m vrijdag zijn vrijwilligers te vinden op sportpark. Het sportpark wordt dagelijks intensief gebruikt door 9 seniorenelftallen en 10 jeugdelftallen. Meestal spelen in het weekend de helft van deze elftallen een thuiswedstrijd. De onderhoudsploeg zorgt dat de accommodatie er uitstekend bij ligt, kleedkamers schoon en onderhouden zijn en velden gemaaid worden. Daarnaast worden de velden in de zomer gebruikt door de scholen en de buitenschoolse opvang. Dat betekent dat er dagelijks gebruik gemaakt wordt van de velden en in de weekenden door ongeveer 500 mensen actief en recreatief gebruikmaken van het sportpark. Alles wat deze mensen achterlaten wordt opgeruimd door deze onderhoudsploeg. Kleedkamers worden dagelijks schoongemaakt en worden beschadigde spullen hersteld. Kortom een enorme klus van een groep mensen die veilig sporten mogelijk maakt voor een grote groep kinderen en volwassenen.

Back to top button