Crowdfundingcampagne kookboek voor ouders nu al een succes

Ulrum – Op 1 mei startte Anne van Twillert een campagne op voordekunst.nl. Na één week bereikte ze het doelbedrag met de crowdfundingcampagne voor haar eerste kookboek. Het is de perfecte manier om een gedeelte van de drukkosten voor haar boek binnen te halen. De vormgever en kunstenaar uit Usquert werkte afgelopen jaar aan het kookboek voor ouders die gezond, vers en gevarieerd willen koken met simpele ingrediënten. Ze bedacht tekst, vormgeving, recepten en maakte foto’s van de gerechten. Haar tweelingzus Ati van Twillert illustreerde het. 

Met nog heel wat promotiedagen te gaan wordt het doelbedrag verhoogd, zodat Anne de totale drukkosten kan binnenhalen. Op ‘Voordekunst’ kun je haar boek tot 5 juni in de voorverkoop bestellen of een donatie doen. Ze biedt originele tegenprestaties. Bestel of doneer nu en krijg er een set hippe wenskaarten bij cadeau.

Mam wil je dit vaker maken?
Als moeder van vier kinderen weet Anne dat het een uitdaging is om iedereen blij aan tafel te krijgen. Vandaag de dag is voeding en obesitas onderwerp van gesprek. “Wat eet je wel en wat eet je vooral niet? Hoe kun je ervoor zorgen dat je kind alle voeding binnenkrijgt die het nodig heeft? Is brood het perfecte ontbijt? We worden ons steeds bewuster van wat we eten en drinken, maar hoe pas je je leefwijze makkelijk aan?”

Doordat Anne zich de laatste jaren steeds meer is gaan verdiepen in voeding is ze anders gaan inkopen en koken. Haar gezin ontbijt tegenwoordig met havermoutpap. Ze eten vers, veel groenten, zaden en noten. Anne bakt zonder geraffineerde suikers en het liefst kookt ze iedere dag wat anders. In een land waar er veel keuze is in de supermarkten wil ze mensen laten inzien dat je meer dan de helft van de producten niet nodig hebt en dat vers en gezond koken eenvoudig kan zijn. In het kookboek ‘Mam wil je dit vaker maken?’ deelt Anne haar manier van ontbijten, lunchen, snoepen, drinken en eten, zodat het je op weg helpt gezond en gevarieerd te koken. Onder de naam ‘Het Hoogehuis’ gaat ze haar eerste kookboek uitgeven en het smaakt nu al naar meer. 

Info: https://www.voordekunst.nl/projecten/8621-kookboek-mam-wil-je-dit-vaker-maken-1 of ga naar voordekunst.nl en zoek op kookboek.

Back to top button