Costa del Zijl komt met wintereditie op zaterdag 21 december

Delfzijl – Het dance event Costa del Zijl komt dit jaar nog met een wintereditie, dit als opwarmer naar de zomereditie van 2020. Op zaterdag 21 december zal de wintereditie van Costa del Zijl plaats vinden in een grote feesttent bij de centrumkerk op het Molenbergplein. Daar zullen van 20:00 uur tot 02:00 uur lokale Dj’s Julian, Sir Felix, en DJ Baas optreden.

De wintereditie is bedoeld om de interesse te peilen voor het evenement in de zomer. De organisatie is van plan de zomereditie weer groot op te pakken. Een locatie hiervoor is nog niet bekend.

Costa del Zijl werd in 2014 voor het eerst gehouden op het strand van Delfzijl. Met optredens van nationaal en internationale bekende DJ’s zoals We are Loud, bekend van de hit Booyah, Justin Prime, Sir Felix en Shermanology.

De eerste editie trok minder bezoekers dan de organisatie aanvankelijk had gedacht maar dit kwam mede door het onstuimige weer die dag waardoor bezoekers ver weg bleven. Later op de avond was het wel gezellig druk op het strand van Delfzijl.

De kaart verkoop van de wintereditie van Costa del Zijl begint volgende week en kosten 10 euro. Te bestellen via: info@havenstadevents.nl

Back to top button