13 C
Delfzijl
21 juni 2021 22:20

Concert zanger en pianist Roon Staal donderdag 26 april 2018 te Oosternieland

spot_img

Oosternieland – Zanger en pianist Roon Staal komt begin april terug uit Vladivostok voor een nieuwe tour met 11 concerten in Nederland. In de komende Apriltour zijn dit keer ook Limburg, Gelderland en Zuid-Holland opgenomen.

Het concert te Oosternieland in de Nicolaaskerk vindt plaats op donderdag 26 april 2018 en begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Staal, eerder ook actief als musical-acteur in verschillende producties (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat) heeft inmiddels 10 album-releases op zijn naam staan en maakt in pittoresque kerkjes of sfeervolle theaters indruk met zijn authentieke performance, stem en pianospel.

Tijdens de April Tour speelt hij zowel covers als eigen composities van al zijn albums tot nu toe met werken als ‘Help Me Through The Night’, ‘Stay With Me Till The Morning’, ‘Als Je Mij Zoekt’, ‘Promise’, ‘Vincent’, ‘Pie Jesu’ en ‘Weet Waarom Je Leeft’.

Staal treedt zowel in Nederland als in het buitenland op. Zo zal hij 14 juli a.s. voor het eerst een optreden in Japan verzorgen en keert hij dit jaar ook terug met een concert in Engeland. Begin 2019 is opnieuw een optreden gepland in het Philharmonisch Concertgebouw te Vladivostok.

Het talent van de 38-jarige musicus geboren in Hoorn – en die vervolgens de eerste 5 jaren van zijn leven in Noorwegen opgroeide – wordt ook opgemerkt in het buitenland: “It’s his voice not least his songwriting ability that really shines throughout” schreef de Britse singer-songwriter Gilbert O’Sullivan over het originele werk van Roon. De wederhelft van het legendarische duo Simon&Garfunkel, Art Garfunkel, is vol lof over de zangstem: “One of the truly great singers in the western world (…) Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!”.

Kaarten voor de concerten van de April Tour zijn te reserveren via www.roonstaal.com of 06-30025992 en kosten € 15,00 per stuk.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen
KlussenKlussen

Populaire berichten