fbpx
12.9 C
Delfzijl
maandag 25 mei 2020
Home Agenda tips Concert van Job Alone & Friends in Huizinge

Concert van Job Alone & Friends in Huizinge

Huizinge – De Culturele Raad Middelstum start op 8 februari het seizoen 2020 met een concert van Job Alone & Friends, ze spelen nummers uit de Ierse folk scene.

Job Cornelissen is zanger/ percussionist bij de Nederlandse eigenzinnige folk band Maalstroom en gastmuzikant bij de Ierse band The Fiddle Case. Als Job Alone & Friends! vertolkt hij zijn eigen werk samen met vrienden die allen hun sporen hebben verdiend in o.a. de Ierse folk scene. Hij neemt als zanger graag de rol van toeschouwer; de liedjes die hij zingt, van hemzelf of (traditionele) folksongs, hebben veelal een beschouwelijke invalshoek. Een concert van Job Alone & Friends is energiek, gevoelig en altijd uit het hart, songs & tunes met Ierse en Amerikaanse roots met een twist!

Verder bestaat het programma dit seizoen uit: Ensemble 1718 met Passieconcert (15 maart); Karin Noeken met DNA (18 april); “Bezet en bevrijd” Teksten, liederen, gedichten n.a.v. 75 jaar bevrijding ( 3 mei); Vertelcollectief Kom Op Verhoal met Land -Ver- Huus (7 juni).

Locatie: tOl Schoultje, Huizinge
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 12,50 t/m 18 jr € 7,50

Voor meer info:  www.cultureleraad-middelstum.nlinfo@cultureleraad-middelstum.nl of tel: 0630433200. Reserveren wordt aanbevolen.

Advertenties