Concert ter ere van het 30-jarig bestaan van gospelkoor Simi Jadech in Appingedam

Appingedam – Gospelkoor Simi Jadech met leden uit Appingedam en omstreken bestaat inmiddels 30 jaar. Het enthousiaste koor met een eigen combo bestaat uit 42 leden en zingt gospelnummers, maar ook popnummers van o.a. U2, Coldplay, Blof, Simon & Garfunkel en Nick & Simon. In de hele provincie worden optredens verzorgd en iedere 5 jaar wordt er een concert georganiseerd. Vijf jaar geleden tijdens het 25-jarig jubileum is er een concert met Erwin de Vries gegeven, ook in zaal Kabzeël in Appingedam.

Dit jaar zal er op 18 november om 20.00 uur wederom een veelzijdig en verrassend concert gegeven worden ter ere van het 30-jarig bestaan van het koor. Ook zal zandkunstenares Helene haar medewerking verlenen aan het concert, zelf zegt ze hierover: Zandtekenen is sprookjesachtig en verwondert mensen met als doel mensen verhalen te vertellen en ze mee te nemen in hun gevoelens. Het koor, samen met de creatieve zandkunstenaar, zal een prachtige samenwerking laten zien en elkaar goed aanvullen.

De dirigent en muzikaal leider, Joke Scholten, staat bekend om haar enthousiasme en bevlogenheid. Zij heeft de laatste maanden samen met het koor hard gewerkt aan een afwisselend programma. Het eigen bestaande combo van 4 personen is uitgebreid met een drietal blazers, gitarist en percussionist.

Het optreden op 18 november in Appingedam in zaal Kabzeel begint om 20.00 uur. De deuren gaan open om 19.30 uur. In de voorverkoop is de prijs van een toegangskaart € 10,00 te bestellen via eamulder@home.nl of via de koorleden. Kaarten aan de kassa kosten €12,50. Dit is inclusief een consumptie met traktatie in de pauze.

Back to top button