Een prachtige afsluiting van het jubileumjaar Loppersum’s Harmonie

Loppersum – “It’s a beautiful day” was het laatste werk wat orkest en malletband afgelopen zaterdagavond ten gehore bracht voor een goed gevulde Vredekerk te Loppersum.

Orkest en malletband waren aangevuld met meer dan 30 oud-leden. In de middag was men al samen gekomen voor een reünie en was er al flink gerepeteerd om tijdens het avond programma het publiek te trakteren op muziek door leden en oud-leden van Loppersum’s Harmonie. Voor sommige oud leden was het al een behoorlijke tijd geleden dat er was gemusiceerd maar samen werden er toch enkele werken op indrukwekkende manier ten gehore gebracht.

Na afloop van het concert kon met recht gesteld worden dat het “a beautiful day” was geweest en dat men, dankzij hulp van dorps- genoten en sponsoren met een goed gevoel kan terug kijken op een geweldig jubileumjaar.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”480″]

Back to top button