Concert DSHO en zangeres Do trekt veel belangstelling

Appingedam – In het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam vond zaterdagavond een concert plaats van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest en zangeres Do. Het concert met de passende titel A Saturday in the park with Do trok veel belangstelling.

Do is een Nederlandse zangeres en brak in 2001 internationaal door met het nummer Heaven. Ook in de jaren daarna heeft ze meerdere grote hits gehad, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Do deed in 2011 mee aan het programma de beste zangers van Nederland. Haar versie van het lied “zij gelooft in mij”, van André Hazes, werd een grote hit. Het filmpje daarvan werd meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Naast het optreden van  DSHO met Do verleenden ook de 13-jarige Marith Visser uit Sauwerd en de uit Delfzijl afkomstige zanger Pieter van der Zweep hun medewerking aan het concert. Pieter werd landelijk bekend door zijn deelname aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland, eind 2017, begin 2018. De zanger staat bekend als dé muzikale belofte als het gaat om Nederlandstalige popmuziek. Hij nam enkele jaren geleden al een duet op met Do, ter ere van het 5 jarig bestaan van radiozender 100%NL.

Het was het derde grote concert van een landelijk bekende artiest in samenwerking met DSHO. Eerder al hebben de muzikanten concerten georganiseerd met Linda Wagenmakers en Charly Luske.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2098″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button