Concert ‘A Saturday at the Park’ met DSHO en OG3NE in Appingedam

Appingedam – Komende zaterdag, 13 juli 2024, wordt het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam omgetoverd tot concertlocatie. Het Damster Stedelijk Harmonie Orkest (DSHO) geeft een gratis concert met de titel ‘A Saturday at the Park’. Gastartiesten deze avond zijn de zangeressen van OG3NE.

In het park achter de Nicolaïkerk in Appingedam komt een groot podium te staan. In het voorprogramma kan men genieten van The Flageolettes. Zij starten om 20.15 uur. Daarna nemen DSHO en OG3NE het stokje over. Er zijn geen zitplekken, dus het wordt aangeraden om zelf een stoel mee te nemen als u wilt zitten.

In eerdere edities trad DSHO op met Linda Wagenmakers, Charly Luske en Do. Nu haalt het orkest de zussen van OG3NE naar het noorden. Lisa, Amy en Shelly werden bekend door hun overwinning in de vijfde editie van ‘The Voice of Holland’ in 2014. Sindsdien hebben zij een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met hun prachtige harmonieën en krachtige stemmen hebben ze vele harten veroverd. Naast The Voice waren ze te horen in het programma Beste Zangers en deden zij in 2017 mee aan het Eurovisie Songfestival.

Wat: ‘A Saturday at the Park’ – Concert met DSHO en OG3NE
Wanneer: 13 juli 2024 20.15 uur
Waar: Park achter de Nicolaïkerk, Appingedam
Toegang: Gratis

Back to top button