fbpx
11.4 C
Delfzijl
maandag 21 september 2020
Home Agenda tips Computerclub-avonden bij Computerclub ’t Houkje gaan weer van start

Computerclub-avonden bij Computerclub ’t Houkje gaan weer van start

Delfzijl – Aanstaande donderdag 9 januari start Computerclub ’t Houkje na een korte winterstop wee met de computerclub-avonden.

Dit eerste computerclub inloopspreekuur van 2020 is voor iedereen gratis te bezoeken. Tijdens het inloopspreekuur zullen ervaren computerspecialisten-, en hobbyisten proberen uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen en/of problemen met uw computer, laptop, tablet, smartphone, iPad, iPhone of welke andere computer dan ook, vraag het ons en misschien komen we er samen wel uit.

Ook vragen op het gebied en gebruik van internet, e-mail en social media zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Pinterest, Skype, Instagram, LinkedIn kunnen gesteld worden. Het zal niet altijd mogelijk zijn alle problemen op één avond op te lossen maar er kan een beginnetje gemaakt worden. Op vervolgavonden kunnen wij dan gezamenlijk verder werken aan het probleem.

Het is ook mogelijk om cursussen te volgen onder begeleiding van ervaren en geduldige specialisten. Op dit moment is er een kleine wachtlijst maar als u nu inschrijft bent u straks als eerste aan de beurt.

De doelstelling is om niet alleen een probleempje op te lossen maar ook de gebruikers van computers meer zelfstandiger te maken op dit gebied zodat er in de toekomst met meer zelfwerkzaamheid bij voorkomende probleempjes deze zelf opgelost kunnen worden. Een kleine groep zal het waarschijnlijk het zo leuk gaan vinden dat zij ook lid gaan worden van onze computerclub ’t Houkje en op deze manier een leuke nieuwe hobby erbij kunnen vinden en anderen ook verder kunnen helpen op het ‘digitale pad’.

De Computerclub ’t Houkje houdt iedere donderdag van 19:30 tot ca. 21:30 computerclub in het wijkcentrum aan de Waddenweg 16 te Delfzijl.

Voor meer informatie kijk op onze website www.computerclubthoukje.nl of bel 06 2442 4887.