College gemeente Loppersum steekt handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Stedum – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Het college van burgemeester en wethouders vindt NLdoet een fantastisch initiatief. In de gemeente Loppersum wordt veel vrijwilligerswerk verricht. We zijn trots op deze vele vrijwilligers, die op uiteenlopende terreinen actief zijn. In het weekend van NLdoet steekt het college ook de handen uit de mouwen.

Wethouder Pier Prins is te vinden in Middelstum waar hij helpt bij het opknappen van de kantine van Tennisclub Mentheda. Burgemeester Hans Engels helpt bij het bouwen van een nieuwe opslagruimte bij Scoutingvereniging De Struners in Stedum. Ook helpt hij Stichting Dorpstuin De Heemen in Stedum met het opknappen van de schuur. Wethouder Rudi Slager gaat naar Garsthuizen waar hij helpt bij diverse klussen in en rondom het dorpshuis. Wethouder Bé Schollema helpt het zwembad in Middelstum seizoensklaar te maken.

Op www.nldoet.nl staat een overzicht met alle klussen die er te doen zijn in onze gemeente: bijvoorbeeld tuinieren, schilderen of schoonmaken. Iedereen kan zich aanmelden via deze website of via de betreffende organisatie zelf.

Back to top button