Clublied NEC Delfzijl door Traffic Jam succesvol gepresenteerd

Delfzijl – Zaterdagavond 8 april is het clublied van vv NEC Delfzijl gemaakt door de band Traffic Jam succesvol gepresenteerd. Het was een zeer geslaagde avond en bijzondere mijlpaal van de jonge fusieclub uit de havenstad.

Door enkele leden is het initiatief voor een clublied genomen. Traffic Jam is vervolgens bereid gevonden tot het maken van het clublied. Traffic Jam bestaat uit een aantal voetballers uit het verleden van beide clubs, die nu samen NEC Delfzijl vormen. Na twee succesvolle jaren van de club leek het goed de traditie van een eigen lied voor de club in te vullen. Het clublied zal bij thuiswedstrijden en andere activiteiten van de club ten gehore gebracht worden.

Traffic Jam heeft een spetterend muziekprogramma verzorgd. Er waren ongeveer 250 personen aanwezig. Het optreden was voor iedereen toegankelijk. Hiervoor is gekozen, omdat NEC Delfzijl, als grootste vereniging, direct of indirect met heel veel bewoners in de regio een relatie heeft. NEC Delfzijl wil midden in de samenleving staan. Met dit clublied verwachten we dit ook nog meer uit te stralen.

Van het clublied zijn een beperkt aantal Cd’s als collectors item geperst die tijdens en na het concert van Traffic Jam werden verkocht. De eerste Cd werd door Traffic Jam overhandigd aan de eerste en succesvolle hoofdtrainer van NEC Delfzijl, Erwin Heerlijn, die na dit seizoen afscheid neemt. Via de site van NEC Delfzijl www.necdelfzijl.nl en in de kantine is de Cd nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Back to top button