Clinic van SC Heerenveen bij VV Harkstede groot succes

Harkstede – Zaterdag 16 september werd er bij VV Harkstede op sportpark de Hamstede een meisjesvoetbal clinic gegeven door de speelsters van SC Heerenveen. De clinic ving aan om 13.30 uur maar de meisjes hadden er veel zin in want om half een stroomde de kantine al vol met meisjes uit de hele provincie.

De onderhoudsploeg van de VV Harkstede had de velden super geprepareerd, deze vrijwilligers zijn onmisbaar binnen een vereniging en kregen van alle deelneemsters en speelster van SC Heerenveen dan ook alle lof voor deze perfecte mat.

Er waren allerlei oefeningen en trainingsvormen door de professionals uitgezet waarna ze de deelneemsters op leeftijd in groepen verdeelden. Er werd geconcentreerd getraind en de professionals kwamen met allerlei tips and tricks voor de jonge meisjes. Na de eerste sessie werden er acht teams gemaakt allemaal ploegen genaamd naar de eredivisie vrouwen en er werd op het scherpst van de snede gevoetbald met een enorme dosis plezier zagen we FC Twente het toernooi winnen.

Na de clinic kregen alle deelneemsters een certificaat uitgereikt en kon men als echte profs voor de TV interview wand op de foto met de speelsters van SC Heerenveen. De pers was ook aanwezig en interviewde de speelsters waar vooral naar voren kwam dat Groningen ook een profteam verdiend! En ook de speelsters van SC Heerenveen waren het hier volmondig mee eens.

Deze geweldige voetbalmiddag voor meisjes voetbal zal dan ook zeer zeker een vervolg krijgen.

Back to top button