ChristenUnie zet regio en inwoners centraal

Garrelsweer – Volgende week start de campagne van de ChristenUnie voor de provinciale statenverkiezingen. Vanuit onze regio zijn er vijf kanidaten op de lijst. In de campagne met het thema ‘Waardevol’ zet de ChristenUnie de inwoners en de regio centraal.

Op plaats drie van de kandidatenlijst van de ChristenUnie staat Margriet Donker-van der Vinne. Ze is werkzaam bij het socialmedia-team van een grote klantenservice. Ze woont in Garrelsweer. Op de vijfde plek staat Gerrit Jan Steenbergen (Delfzijl), hij is fractievoorzitter en Statenlid. Verder werkt hij als incassomedewerker. Op plaats achttien vindt u Gert Drenth (Middelstum) en op plaats 23 staat Meindert Joostens, wethouder in Delfzijl. Ina Schenkel, gemeenteraadslid uit Appingedam is nummer 28 op de lijst.  

De aftrap van de campagne begint met het uitreiken van een glossy op 27 februari. Deze glossy, met een oplage van meer dan 40.000, staat vol met interviews over mensen die zich inzetten voor onze waardevolle provincie. Daarnaast steken de kandidaten de handen uit de mouwen op vijf plekken in de provincie. Dit gebeurt zaterdag 2 maart onder andere in Loppersum, in samenwerking met Stichting Present.

Margriet Donker-van der Vinne: ‘Ik zet me graag, samen met onze hele fractie, in voor het behoud van leefbare regio’s, waar het goed wonen en werken is. Met voldoende voorzieningen. Zodat zowel jongeren, gezinnen en ouderen er fijn kunnen wonen, naar school kunnen, er kunnen werken en van hun oude dag kunnen genieten’.

Back to top button